• Keepertrainers

  Dit seizoen hebben we twee keepers weten te strikken, die onze jeugdkeepers trainen gaan geven. Hier zijn wij als bestuur enorm blij mee!

  Hoi, wij zijn Robin en Nikki Werkman. Wij gaan het aankomende seizoen de keepers van JO 12, J/MO 13 en J/MO 15 training geven.

  Keepertraining is op de Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur

  We zullen ons even voorstellen.

  Ik ben Robin Werkman. Momenteel keeper in de eerste selectie van Fc Leo. Vanaf mijn jeugdjaren heb ik zowel gekeept als gevoetbald. Na mijn 18e ben ik tijdelijk gestopt met voetballen omdat ik onregelmatig ging werken, vorig jaar heb ik de handschoenen weer opgepakt en was ik keeper van Fc Leo 2 en 3. Ook heb ik enkele wedstrijden in het eerste gekeept, toen Niels Zijlstra geblesseerd was. Nu Niels naar Winsum is gegaan, hoop ik vaste keeper van Fc Leo te worden.

  Ik ben Nikki Werkman, 20 jaar en keepster van EKC 1. In mijn jeugd heb ik altijd gevoetbald en gekeept bij FC Leo. Toen ik ouder werd, was de tegenstand van de jongens zo groot dat het als keepster moeilijker voor me werd. Ik ben tijdelijk overgestapt naar handbal, maar mijn interesse in voetbal bleef. Toen EKC op zoek was naar een keepster ben ik daar heen gegaan om mijn geluk te beproeven. Na een jaar in het tweede gekeept te hebben, ben ik nu keepster van EKC 1.

  Wij hopen jullie veel te kunnen leren maar vooral dat we jullie nog enthousiaster kunnen maken om te keepen en jezelf te verbeteren.

  Groetjes Robin en Nikkie