• Lidmaatschap

  SJO de Marne is ontstaan door samenvoeging van de jeugdleden van FC LEO, VVSV'09 en vv Kloosterburen. Omdat SJO de Marne geen zelfstandige vereniging is, dien je bij je inschrijving wel een keuze te maken van welke moedervereniging je lid wilt worden.
  FC LEO, VVSV'09 of vv Kloosterburen. Je formulier zal vervolgens naar de door jou gekozen vereniging doorgezet worden, waarna je daar wordt ingeschreven.

  Lid worden kan via:
  FC LEO: klik hier om je aan te melden
  VVSV'09: Klik hier om je aan te melden
  vv Kloosterburen: klik hier om je aan te melden

  Voor het privacybeleid van de verwerking van gegevens verwijzen wij jullie naar een van de 3 moederverenigingen waar uw zoon/dochter aangemeld is.

  Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen
  SJO de Marne vindt het belangrijk dat kinderen actief kunnen deelnemen aan de samenleving. Sporten is een manier om dat te doen die tegelijkertijd de gezondheid bevordert. Helaas is het niet voor iedereen financieel mogelijk om lid te zijn van een sportvereniging. Stichting Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen tussen de 4 en de 18 jaar wiens ouders/verzorgers het lidmaatschap van een sportvereniging niet kunnen betalen.


  Aanvraag Jeugdfonds Sport & Cultuur
  Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan er hulp gevraagd worden via het Jeugdsportfonds. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. U kunt uw kind aanmelden via de volgende link: https://kieseenclub.nl.

 • Afmelden / Overschrijven / Gegevens wijzigen

  Wanneer je je wilt afmelden als lid, er bepaalde gegevens gewijzigd zijn of je wilt een overschrijving naar een andere vereniging aanvragen, dan dien je dit te regelen bij de moedervereniging waar je bent aangemeld. 

 • Proeftraining

  Twijfel je nog of voetballen en/of onze SJO iets voor jou is? Het is altijd mogelijk om een proeftraining te doen bij een team uit jouw leeftijdscategorie! Als je contact met ons opneemt, zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk geregeld wordt.