• Bestuur

 • Penningmeester: Pieter van de Raad

  Pieter van der Raad. Geboren en getogen in Leiden. Door
  woningnood in 1969 verhuisd naar Provincie Groningen.

  Vroeger als kind hebben wij 5 jaar in de stad gewoond.
  Affiniteit met Groningen is daardoor gebleven.
  Door mijn onregelmatige diensten, bij AKZO Delfzijl, heb
  ik de fiets gepakt als sport. Ik mag graag op een vrije dag
  een rondje fietsen bijvoorbeeld over de Hondsrug. Op
  latere leeftijd heb ik spinning ontdekt. Daardoor twee jaar
  spinning-coach geweest in Leens.

  Op een bepaald moment kwam de Voorzitter van VVSV ’09 naar me toe met de
  volgende vraag. Zou jij penningmeester willen worden van onze voetbalclub.
  Na overleg heb ik ‘Ja’ gezegd.
  Inmiddels ben ik vijf jaar penningmeester van VVSV ‘09. Sinds 2022 een tweede
  functie er bij. Penningmeester van SJO De Marne. Zo groei je er in. Met veel plezier
  uiteraard.

 • Secretaris: Kevin Kat

  Hallo, mijn naam is HaKevin Kat en ik zal de taken van Rebecca overnemen binnen het bestuur van de SJO. Ik ben van kleins af aan al met het spelletje voetbal bezig. Sinds mijn 15e ben ik ook betrokken als trainer/leider/grensrechter van verschillende teams. Momenteel ben ik samen met een fantastisch team leider van de JO13-1. Ik zit zelf ook in het bestuur van de VV Kloosterburen, hierbij ga ik net mijn 2e termijn in. Ik hoop jullie snel langs de velden te zien, en gaan er een mooie periode van maken. Groeten Kevin Kat

 • Wedstrijdsecretariaat: Gerke & Jenet Gils

  Sinds onze oudste zoon 5 jaar is zijn we samen actief betrokken geraakt bij FC Leo. Eerst als begeleiding van de kabouters en zo meegegroeid met de teams van onze jongens. Dit seizoen is Gerke de trainer/leider bij JO10-1 en Jenet is ondertussen gestopt bij de jongens en meer betrokken bij het meidenvoetbal. Jenet speelt nu bij FC Leo vrouwen 30+, Gerke heeft in de jeugd van FC Leo gespeeld, maar dat is al weer even geleden .

  Vorig seizoen zijn we gevraagd als wedstrijdsecretaris van FC Leo. Een leuke klus als je van puzzelen houdt. We hebben de taken onderling niet echt verdeeld. Het gaat eigenlijk vanzelf. Komend seizoen doen we het wedstrijdsecretariaat van SJO de Marne. Dat betekent dat wij op het moment dat de schema’s bekend worden onmogelijkheden er uit halen en in overleg met leiders proberen te zorgen voor optimale speelschema’s. Ook wedstrijdwijzigingen worden door ons gecoördineerd. Nu we als SJO starten is het soms nog even zoeken omdat wij natuurlijk wat minder zicht hebben op de locaties buiten Leens, maar in goed overleg met Kim (Ulrum) en Bart (Kloosterburen) hopen wij er samen voor te zorgen dat er komend seizoen ook weer veel gevoetbald mag worden op de sportparken.

 • Jeugd-coördinator: Gert de Winter

  Hallo, ik zal mij even voorstellen.

  Mijn naam is Gert de Winter en ik zal dit komende seizoen het (voetbal) technische beleid van de SJO de Marne begeleiden, uitvoeren en ondersteunen.

  Maar eerst een klein stukje over mijzelf. Ik ben bij Fc Leo begonnen als jeugd trainer en coach. Ik heb alle leeftijden getraind en ook daarin mijn JVTC diploma in behaald . Daarna heb ik de stap naar de senioren gedaan en tevens daar ook mijn diploma behaald ( UEFA C) en het 1e van Fc Leo getraind en gecoacht.

  Voetbal is mijn ontspanning/hobby/tijdverdrijf. Daarom heb ik op deze functie binnen de SJO gesolliciteerd.

  Het lijkt mij een geweldige uitdaging om dit met het nieuwe bestuur en de vrijwilligers tot een succes te brengen.  Zodat onze jeugd door de week en op zaterdag een geweldige tijd hebben. Waar ouders, broers, zussen opa en oma zich ook thuis voelen binnen deze nieuwe vereniging.

  Ik geloof dat ik hier een belangrijke bijdrage in kan en wil leveren.  Door mijn ervaring kan ik voor de trainers en coaches een goede adviseur/ begeleider zijn om hun te ondersteunen en of weg te wijzen in het trainer/coachschap binnen de vereniging.

  Jullie zullen mij dan ook vaak langs de lijnen zien , om zo een goed beeld te kunnen krijgen over de voortgang binnen deze nieuwe vereniging.

  Met andere woorden; ik word eigenlijk de spil tussen het bestuur, de vrijwilligers en jeugdspelers.

  Voor mij een geweldige uitdaging en ik hoop dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen naar ieder die betrokken is bij deze vereniging.

 • Voorzitter: Albert de Groot

  Ik ben een geboren en getogen Ulrummer. Ik heb mijn hele leven al gevoetbald. Vanaf de begin jaren 60 bij Zeester en na de fusie verder bij VVSV´09.  Ik heb vanaf de jaren 80 verschillende functies vervuld bij verschillende verenigingen. Tot voor 2 jaar terug was ik voorzitter van VVSV. Ik deed dit altijd met veel plezier maar vond het tijd worden  voor anderen. Na Jan de Keizer ben ik nu voorzitter van onze SJO. Omdat ik aan de totstandkoming hiervan nog heb meegewerkt, weet ik ongeveer wat er gevraagd wordt. Ik hoop hier weer net zo veel plezier aan te beleven en hoop op een stabiele samenwerking met de verenigingen, waarbij onze jeugd voorop staat en er net zoveel aan mag beleven als ik in het verleden zodat we er ook later nog wat aan hebben. 

 • Algemene Zaken: Albert Aalders

  Hallo mijn naam is Albert Aalders
  Ik ben jaren lang leider en trainer geweest bij Viboa in Winsum.
  Nu ben ik trainer van jo10 en mo15 van sjo de Marne. Mijn dochters spelen hier ook in.

  Naast het trainen fluit ik ook nog wel eens de jeugd in Leens.
  Ik ben gevraagd in het bestuur van sjo de Marne. Omdat me dat een leuke en leerzame uitdaging leek heb ik ja gezegd.
  Ik hoop mijn steentje bij te kunnen dragen aan deze gezellige voetbal vereniging.
  Ik zie jullie langs of op het veld.